Fotografie

Om meer ervaring op te doen met mijn camera gingen een vriend en ik op pad in Rotterdam. Met als doel bijzondere inkijkjes vast te leggen van de stad heb ik voornamelijk analoge maar ook digitale beelden gemaakt.

Door de jaren heen heb ik verschillende portretten gemaakt. Zowel in opdracht of vanuit persoonlijk initatief. In dit album is een kleine selectie te zien van portretten die ik heb gemaakt.

Met een huisgenoot en een gek concept heb ik een collectie aan foto’s gemaakt genaamd “Super Midlife Crisis”. Hier creeren we een beeld van bekende video game karakters in een deprimerende setting.

Om een idee te krijgen van mijn persoonlijke collectie aan foto’s die ik maak buiten opdrachten om heb ik hier een selectie gemaakt.

In opdracht voor een lokaal grill restaurant heb ik foto’s gemaakt van hun zaak, eten en persononeel. Deze worden voornamelijk gebruikt op hun sociale media platformen zoals Instagram. (instagram.com/cascararodizio)

Een andere bedrijfsopdracht die ik heb uitgevoerd was het fotograferen van vloeren. Hiervoor ging ik langs bij klanten van het bedrijf om het eindresultaat vast te leggen.