Video

Voor mijn aanmelding bij de Dutch Filmers Academy kreeg ik de opdracht om een zelfportret te maken in video vorm. Dit heb ik gedaan door middel van video’s en verhalen van vrienden op een persoonlijke manier te presenteren.

De meest recente opdracht waar ik aan heb gewerkt waren drie commercials voor een Snow- en waterskicentrum. Naast een klantwervende commercial voor beide locaties maakte ik ook deze persooneelswervende video.

Een andere bedrijfsvideo die ik heb gemaakt was voor de platenzaak Sounds in Venlo. Deze opdracht was ook in combinatie met een schoolproject waarbij een eis was dat de video 3 minuten moest zijn. Persoonlijk zou ik deze wat korter hebben gehouden maar ik ben alsnog erg tevreden met het eindresultaat.

Voor het vak filmgeschiedenis kreeg ik de opdracht een filmsequentie te maken in de stijl van een oud genre of tijdperk. Mijn video ging uit van het Frans impressionisme.

Naast video’s die ik maak in opdracht maak ik af en toe ook content voor eigen vermaak. Een voorbeeld hiervan is deze (soort van) vlog die ik met een vriend heb gemaakt.

Vanuit de opdracht om een korte documentaire te maken heb ik een persoonlijk verhaal in beeld gebracht over mijn vriendengroep. In een vergelijkbare stijl als het zelfportret gaat deze video wat dieper.